Udgivet i Gode Artikler

Skærer du tænder når du sover? Her er 5 gode råd til at vælge den rigtige bideskinne

Af Daybeds.dk

Har du også problemer med, at du skærer tænder, når du sover? Det er du ikke alene om, der er nemlig mange, som skærer tænder om natten. 

Problemerne ved at skære tænder 

Når man skærer tænder om natten, kan der opstå en række helbredsmæssige problemer, som smerter i kæben, spændingshovedpine, skader på tænderne og migræner. Når du skærer tænder, opslider du emaljen på dine tænder langt hurtigere, end hvad man normalt bør, og det ender i dyre tandlægeregninger. Det kan ødelægge både din egen og din partners søvn og kan derfor have flere negative indvirkninger på dit liv. Men der er ting, som kan gøres mod at skære tænder. Det første, du bør gøre, er at undersøge, om der er nogle faktorer i dit liv, som kan forårsage stress. Stress i hverdagen kan være med til, at man begynder at skære tænder. En anden ting, som kan gøre at man skærer tænder, er hvis man drikker for meget koffein, så det er en god ide at undersøge, om man skal skære ned på sit koffeinindtag. 

Hvis det er et vedvarende problem, at du skærer tænder, bør du anskaffe dig en bideskinne. En bideskinne er et stykke plastik, som er støbt efter tænderne. Man sætter den op i tænderne, når man skal sove for at undgå at skære tænder og at bide hårdt sammen. 

Her er 5 gode råd til, hvordan du finder den bedste bideskinne for dig. 

5 gode råd til at finde en bideskinne 

1: Find ud af, om det skal være en specialfremstillet bideskinne fra tandlægen, eller om det skal være en bideskinne, du køber fra apoteket eller internettet. Hvis du vælger at købe en bideskinne fra tandlægen, ved du, at den er fremstillet præcis til dit tandsæt, men det siger prisen også. Derudover tager det 6-8 uger at få den fremstillet. Så man skal tage det op til overvejelse, om man vil give et par tusinde for en specialfremstillet bideskinne, eller om man hellere vil købe den billigere model, som du selv skal støbe til dine tænder. Hvis du vælger den billigere model, vil de næste råd være vigtige for dig. 

2: Når du er på udkig efter en bideskinne på internettet, skal du kigge efter, om bideskinnen er CE-mærket. Der findes rigtig mange på internettet, som gerne vil sælge dig en bideskinne, hvor der ikke står hvilket materiale, det er lavet i, og hvor kvaliteten ikke er i orden. Da det er et produkt, som du skal have i munden hver eneste nat, er det vigtigt, at det er lavet ordentligt, så du ikke kommer dårlige og ligefrem farlige ting ind i kroppen. 

3: Hver opmærksom på, at bideskinnen dækker de bagerste tænder. Når du kigger efter bideskinner, er det vigtigt, at kvaliteten er god, og at den kan det, som den faktisk skal kunne. Hvis bideskinnen ikke er CE-mærket og ikke dækker alle dine tænder, så kommer den ikke til at virke. Disse ting er vigtige at holde øje med, så du ikke køber noget billigt makværk. Det kan endda være, at en bideskinne, der ikke dækker alle dine tænder, gør mere skade på dem, end der var i forvejen. Altså skal man altid holde øje med, at bideskinnen, man køber, også dækker kindtænderne.  

4: Undersøg, hvem der har udviklet den bideskinne, som du har planer om at købe. Der er mange bideskinner, der er udviklet af læger og tandlæger, og det er dem, du bør gå efter. Når du ved, at de er udviklet af nogen, som vil dig det bedste og som har forstand på det, de laver, så ved du også, at kvaliteten er i top. Man kan sagtens finde billige bideskinner, som er produceret af folk, der ikke ved noget om bideskinner og tænder, hvilket gør, at det ikke er sikkert, at bideskinnen kan det, som den skal kunne.  

5: Kig på anmeldelser. Undersøg, om der er andre, der har købt bideskinne fra den hjemmeside, og hvad de synes om det. Det er altid en god ide at undersøge, om andre har haft en god oplevelse og har været glade for produktet. Det kan pege mod, om det er et godt produkt, og om kundeservicen er til at komme i kontakt med. Man skal også være opmærksom på at tage disse anmeldelser med et gran salt, da man skal være opmærksom på, at hvis der kun er meget positive anmeldelser, kan det være fordi. firmaet har betalt for anmeldelserne. 

Der er mange ting, man skal være opmærksom på, når man anskaffer sig noget så vigtigt som en bideskinne, som skal forbedre ens helbred. Men det er nødvendigt for at sikre sig imod vedvarende skade på kæben, migræner og dårlig søvn. 

Husk at en bideskinne er noget, som skal bruges hver eneste nat og derfor er en af de ting, som du ikke bør gå på kompromis med. 

Find din bideskinne her og få en bedre søvn og et bedre helbred. 

Find det du mangler på daybeds.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 577 produkter fra mere end 40 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 797 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-19 08:44:27.

2
Produkttyper
577
Produkter
25
Brands
40
Forhandlere
797
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.