Find Daybed blandt 137+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående daybeds er senest opdateret i dag (16/07 - 2024) kl. 09:01

Du er landet på Daybeds.dk, det helt rigtige sted at finde daybeds. Vi har udvalgt 137 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det daybed tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 137 forskellige daybeds fra 16 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Cane-Line Basket daybed - Natural stel inkl. hynde

Cane-Line Basket daybed - Natural stel inkl. hynde

25999 kr.

20.799 kr.

Billede af Bloomingville Vida Daybed Sort - 190

Bloomingville Vida Daybed Sort - 190

3299 kr.

2.059 kr.

Billede af Innovation Living Sigmund sovesofa - Lys grå 579

Innovation Living Sigmund sovesofa - Lys grå 579

8999 kr.

6.499 kr.

Billede af CLUB2 - Luksus elevations lænestol (daybed). Fås i 2 farver & 2 forskellige typer blødhed, Grå

CLUB2 - Luksus elevations lænestol (daybed). Fås i 2 farver & 2 forskellige typer blødhed, Grå

24999 kr.

19.999 kr.

Billede af Karup Design Pace Daybed M. 4-Lags Madras 701 Natural

Karup Design Pace Daybed M. 4-Lags Madras 701 Natural

5589 kr.

4.367 kr.

Billede af Karup Design Senza Daybed M. Madras 314 Linen/Klarlakeret

Karup Design Senza Daybed M. Madras 314 Linen/Klarlakeret

7539 kr.

5.654 kr.

Billede af Umage Lounge Around Daybed - Mørk eg - White sands

Umage Lounge Around Daybed - Mørk eg - White sands

13999 kr.

10.499 kr.

Billede af Umage Lounge Around Daybed - Eg

Umage Lounge Around Daybed - Eg

13999 kr.

10.499 kr.

Billede af Hestbæk Daybed model 409 i asketræ

Hestbæk Daybed model 409 i asketræ

7660 kr.

6.119 kr.

Billede af Karup Design Pace Daybed M. 4-Lags Madras 747 Beige

Karup Design Pace Daybed M. 4-Lags Madras 747 Beige

5589 kr.

4.367 kr.

Billede af Cane-Line Mega daybed - Grå med hyndesæt - Venstrevendt

Cane-Line Mega daybed - Grå med hyndesæt - Venstrevendt

29499 kr.

23.599 kr.

Billede af HÜBSCH AMBER DAYBED EGETRÆ/STOF BEIGE/ORANGE - 180

HÜBSCH AMBER DAYBED EGETRÆ/STOF BEIGE/ORANGE - 180

6499 kr.

4.149 kr.

Billede af ScanCom Catarina daybed - Grå

ScanCom Catarina daybed - Grå

7999 kr.

3.999 kr.

Billede af Sika Design Michelangelo Daybed Natural - 162

Sika Design Michelangelo Daybed Natural - 162

4295 kr.

3.945 kr.

Billede af Hestbæk Daybed model 409 i egetræ

Hestbæk Daybed model 409 i egetræ

8155 kr.

6.519 kr.

Billede af CANE-LINE SCLASSIC PARASOL M/SNORETRæK/TIL PEACOCK DAYBED - TEAK 240

CANE-LINE SCLASSIC PARASOL M/SNORETRæK/TIL PEACOCK DAYBED - TEAK 240

9199 kr.

6.999 kr.

Billede af Cane-Line Conic daybed modul, lysegrå

Cane-Line Conic daybed modul, lysegrå

22999 kr.

18.399 kr.

Billede af Umage Lounge Around Daybed - Mørk eg

Umage Lounge Around Daybed - Mørk eg

13999 kr.

10.499 kr.

Billede af Creative Collection - Felucca Daybed - Grøn - Teak Træ

Creative Collection - Felucca Daybed - Grøn - Teak Træ

10999 kr.

8.129,95 kr.

Billede af Hestbæk Daybed model 409

Hestbæk Daybed model 409

7660 kr.

6.119 kr.

Du kigger lige nu på 137 daybeds fra 16 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Bloomingville Cam Cam Cane-Line Creative Collection House Nordic Hübsch Innovation Lene Bjerre Muuto Rodeo Sika Design Umage Venture Design Vipp Woud ferm LIVING

3 grunde til hvorfor du kommer til at elske din daybed + 3 ting du skal overveje inden køb

Overvejer du at købe en daybed? Det er noget som et stigende antal danskere vælger at gøre og det kan da også være en meget god ide. I denne artikel kan du finde en række gode råd til, hvorfor det er en god ide at købe en daybed. Du vil også kunne finde en række råd til, hvad du skal overveje i forbindelse med dette køb.

Brug den på gæsteværelset

Det kan først og fremmest være en meget god ide at benytte en daybed inde på sit gæsteværelse. Hvis du netop har et gæsteværelse i din bolig, så skal det jo indrettes på den ene eller anden måde. Og hvorfor ikke gøre det med en daybed?

Det kan være lidt træls og desuden se lidt mindre pænt ud, hvis man har en stor seng stående inde på værelset. Det er trods alt ikke altid at man har gæster på besøg og det kan derfor virke lidt spøjst at have denne seng stående tom så ofte. Men gæsterne skal jo have et eller andet at sove på, når de endelig overnatter. Det er netop her en daybed kan være en god løsning.

Med en daybed vil det ikke se så tosset ud at have den stående på gæsteværelset i de mange måneder, hvor man ikke har overnattende gæster. Og når man endelig får gæster på besøg, så kan de altid blot sove på denne daybed. Den er skam behagelig nok og de vil kunne få en god nattesøvn på den.

Godt sted at få en lille lur

Man kan desuden også sagtens bruge en daybed selv. Den er ikke kun til for gæsterne.

Man kan for eksempel tage ind på gæsteværelset og få sig en god lur på sin daybed. Det er ikke alle mennesker, som har lyst til at vende tilbage til soveværelset, hvis de gerne vil have sig en lur midt på dagen. Og det kan være lidt for offentligt et sted at få en lur i stuen, hvis man for eksempel også har børn i boligen. Med en daybed i gæsteværelset kan man hurtigt få den ro man har brug for uden at det føles som om man går helt i seng.

Du kan også have din daybed stående ude i havestuen. Her er der også mange mennesker som kan lide at trække ud, hvis de lige skal have en lur midt på dagen.

Kan bruges ude i havestuen og middagskaffen

Det gode ved en daybed er, at man ikke kun behøver at bruge den for at sove på. Man kan skam også bruge den som en form for sofa, hvor man for eksempel kan slappe lidt af med sin middagskaffe.

Hvis man for eksempel har en daybed stående ude i sin havestue, så kan det være meget hyggeligt at trække herud med en god kop kaffe. Det kan være noget så hyggeligt lige at rotere lidt frem og tilbage mellem sin stue og havestue på denne måde. Og med en daybed i havestuen er du helt sikker på, at du har et behageligt sted at opholde dig, imens du er derude.

Hvilket mærke skal du købe?

Hvis du gerne vil have din egen daybed, så er det først og fremmest en god ide at overveje, hvilket mærke du skal ud og have fat i. Der er naturligvis mange mærker at vælge imellem og også mange modeller at vælge imellem under disse mærker.

Noget du bør overveje i forbindelse med dette er naturligvis hvilken stil de forskellige mærker kører med. Nogle mærker kører for eksempel i en meget moderne stil, mens andre kører boho-looket. Du skal naturligvis vælge at købe din daybed fra et mærke og i en model, som passer godt ind i din boligindretning.

Derudover skal du tænke lidt på kvalitet, når du vælger hvilket mærke du køber din daybed i. Der er naturligvis nogle mærker, som er langt bedre end andre. Hvis du vælger at købe en daybed i et meget godt mærke, så er dette som regel også meget mere holdbart.

Kig bedst i test-artikler

Hvis du har svært ved at finde ud af hvilket mærke du skal købe din daybed i, så er det en god ide at tage et kig på nogle bedst i test artikler. Med disse vil du meget hurtigt kunne danne dig et overblik over markedet og dine generelle muligheder. Og på den måde vil det også blive meget nemmere for dig at vælge.

Gennem disse artikler vil du også få en fornemmelse af, hvilke mærker det netop er du skal holde mere øje med. På den måde undgår du at spilde tid på nogle mærker eller modeller, som muligvis ikke er din tid værd.

Kan du finde den brugt?

Det kan være en god ide at spørge sig selv, hvorvidt man kan finde sin daybed brugt. Ofte fejler sådanne brugte daybed ikke spor og der kan være mange grunde til, hvorfor de tidligere ejere vælger at købe deres daybed videre.

Hvis du ikke har så mange penge at gøre godt med eller blot gerne vil spare hvor du kan, så kan dette være en god løsning.

 

Endnu ikke helt sikker på at en daybed skal bestilles på nettet? Her her 3 argumenter

Folks køb af daybeds på nettet stiger hver dag, hvilket der er mange gode grunde til. Vi har fundet 3.

Kan spare mange penge

De store netbutikker har ikke mange omkostninger sammenlignet med detailhandlen, og det kommer dig til gode som kunde. Der er ikke 10 butikker på dyre adresser, med 3-4 ekspedienter i hver butik - de har ét lager, og måske 4 pakkedrenge. Og de lave omkostninger gør at butikken kan sætte prisen på daybeden ned, og stadig tjene gode penge - samtidig med at du får en billigere vare.

Ren win/win.

Skal ikke stå tæt

Hvis du har en sart, eller bare almindeligt fungerende, næse kan det være en god ide at du køber daybeden på nettet frem for i en butik. For i butikken kan du ikke undgå at stå tæt med en masse fremmede mennekser.

Og på en eller anden måde ender man altid med at stå tæt på en person der i hvert fald ikke har taget sit morgenbad - og vist heller ikke har gjort det de sidste par dage.

Så hellere blive hjemme og spare næsen for dén oplevelse.

At bestille er virkelig nemt

Man skal ikke mere end få år tilbage i tiden før nethandel var besværligt. Ikke så svært at det var helt umuligt, men alligevel svært nok til at det ikke var for hvem som helst. Man skulle tænde sin stationære computer, vente på at billederne loadede langsomt, og så var det ikke engang sikkert at webshoppen havde en billig2t daybed - de gode tilbud var stadig i butikkerne.

Sådan er det bestemt ikke længere, og i dag er det så nemt at handle på nettet at alle kan være med.

Se også

Ud over daybeds.dk driver vi også siden skalstol.dk - prøv at giv den et besøg hvis du vil.

Daybeds.dks venner

Daybeds.dk bliver drevet med hjælp fra følgende virksomheder.

Find det du mangler på daybeds.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.703 produkter fra mere end 46 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.121 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-16 09:01:25.

2
Produkttyper
1.703
Produkter
46
Forhandlere
2.121
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.