Du er landet på Daybeds.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal daybed. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal daybed tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: GLOMMA daybed – Sort læder fra Nordal

  • Dagens pris: 9995,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 13195.00, nu kun 9995,-.
    Du sparer 3200 kr. / 24 %
  • Fundet hos ES Furniture
  • Mærke: Nordal

Vores første anbefaling er “GLOMMA daybed – Sort læder fra Nordal” som lige nu er på tilbud hos ES Furniture.

Her er prisen sat ned med 24 % og kan altså fås for kun 9995,- – en besparelse på 3200 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Har du et stilrent og moderne hjem vil du sikkert elske denne daybed fra Nordal. Du kan bruge din Nordal daybed lige der hvor har lyst.
F.eks.
i stuen til en lille afslappende stund med en god bog,…

Se hos ES Furniture ❯❯

2: Nordal BALI Daybed Natur/Grå m/ Hynde – 203

Sidste produkt på vores liste er Nordal BALI Daybed Natur/Grå m/ Hynde – 203 som vi har fundet til 6450,- hos Hoejgaardbrugskunst.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bali day bed med grå madras fra Nordal. Daybeden Bali er lavet i naturfarvet rattan og har et helt særligt skønt design.
Din indretning får masser af skøn boheme stemning, som du vil elske.
Oplev den skønneske daybed, som du kan slappe helt af i.
Den fung…

Se hos Hoejgaardbrugskunst.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Nordal daybed i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Nordal daybed:

Dyreste Nordal Daybed på listen er GLOMMA daybed – Sort læder fra Nordal fra ES Furniture med en pris på 9995.00. Billigste udvalgte Daybed er Nordal BALI Daybed Natur/Grå m/ Hynde – 203 som du kan købe for 6450.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 3545 kr. – de 2 Nordal Daybed vi har fundet koster i gennemsnit 8222.5 kr.
Ovenstående Nordal Daybed data og priser er hentet fra 3 butikker (ES Furniture, Hoejgaardbrugskunst.dk, Packhouse.dk). Alle Nordal Daybed tilbud er opdateret i dag 27-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Daybed guides:

Fandt du ikke det rigtige Daybed blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Daybed: